Йоанна от Дийп Зоун става чалгарка?





Йоанна от Дийп Зоун


Бившата вокалистка на Дийп Зоун няма да става чалгарка, пишат от„Блясък“. Йоанна категорично отрече клюките по неин адрес, че се е ориентирала към най-проспериращия жанр у нас – чалгата. Блондинката сподели още, че не всичко на този свят е пари и премиите, които взимат фолк певиците, изобщо не могат да я изкушат.
„Няма как да стана чалга изпълнителка, защото аз съм с класическо музикално образование и жанрът на чалгата е светлинни години далеч от мен“, коментира Йоанна.

Певицата е щастлива, че в момента гради собствена кариера. Предложенията й валят от всички страни. „Какво повече може да иска човек. Никога няма да тръгна по пътя на чалгата“, допълва още красавицата. Все още остава тайна с коя музикална компания певицата ще работи. Йоанна обаче реши да разкаже подробно за тежката й раздяла с Дийп Зоун. Всъщност гласовитата изпълнителка обмисляла напускането си от около една година, но музикантите все не я пускали, заради поетите ангажименти за участия. За да спази всички изисквания по закон, Йоанна изпратила тримесечно предизвестие на работодателите си, с което ги уведомила, че този път няма връщане назад.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи