Валери призна за оргиите, докато е бил с Алисия




Божинов разкри, че случката в „Царско село” не е мит и Алисия наистина го е хванала на калъп с други жени


Валери Божинов за пореден път унижи бившата си жена Алисия, като разкри подробности от съвместното им минало. В интервю за списание „Максимум“ нападателят на „Парма” призна с чиста съвест, че многократно е изневерявал на фолк певицата.

Въпреки че Николета Лозанова се зарече след Карбовски повече да не говори пред медиите, тя също се е включила в интервюто.
Валери изневерявал хиляди пъти на Алисия
Валери изневерявал хиляди пъти на Алисия


Божинов разкри, че случката в „Царско село” не е мит. Той призна, че Алисия и жената на Благой Георгиев – Хриси, са ги хванали на калъп с други жени. Историята бе отричана до последно от Валери пред жълтите медии. Алисия също отказваше да коментира има ли истина в слуховете.


Оказва се, че това не е единственото залитане на Божинов.
Валери призна за оргиите, докато е бил с Алисия
Николета обаче не го заслужавала


Футболистът си признава, че е изневерявал на фолк гърлата хиляди пъти. Валери обаче бърза да добави, че това няма как да се случи в настоящата му връзка. Николета му дава всичко, от което има нужда и нищо не му липсва. Тя е красива, прелестна и чаровна – всичко, което иска един мъж, твърди Божинов.

Припомняме, че в интервю за „Шоуто на Иван и Андрей” Алисия категорично отказа да коментира случката в „Царско село”. Тя тактично отклони въпроса, като заяви, че не желае повече да очерня бащата на детето си. Уви, Валери сам се очерни…

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи