Ужас! Кой причини това на Наталия Гуркова?!




Ужас! Кой причини това на Наталия Гуркова?!
Наталия Гуркова плаши
Наталия Гуркова се появи на светско фолк събитие с толкова подути и разплути устни, че излизаха от нормалните очертания

Джуките на Наталия Гуркова ще се пръснат по шевовете! Външният вид на миската е кошмар за всяко дете и ужас за мъжката половина от човечеството.
Мис България 1998 се появи на светско фолк събитие с толкова подути и разплути устни, че излизаха от нормалните очертания. Тя бяха променили изцяло физиономията на Гуркова, което накара гостите на ВИП партито да се втренчат в огромните й джуки. „Като обезобразена е! Пак някой самозванец си е играл със силикона”, шушукаха гостите на събитието.

И докато никой от ВИП-овете не посмя да я попита какво се е случило с фейса й, любопитни журналисти проявиха „загриженост”. Наталия Гуркова спокойно им отговори, че не е правила никакви интервенции на лицето си, нито има силикон на джуките. „Устните ми са си същите като преди”, отсече миската и направи плах опит да се усмихне. Не й се получи…

Гуркова твърди, че преди време е инжектирала хиалуронова киселина в устните, която обаче се разгражда за няколко месеца.

Преди около година Наталия Гуркова отново имаше същия проблем с устните, но далеч не беше толкова инвазивен.

Миската се смяташе за една от най-красивите и успешни модели на България, но след последната корекция, премина в графата на силиконовите гафове.

Джуките на Наталия Гуркова ще се пръснат по шевовете
Джуките на Наталия Гуркова ще се пръснат по шевовете


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи