Преслава се омъжва?!

Преслава залюбила един от синовете на Дамбовеца

Преслава залюбила един от синовете на Дамбовеца
Преслава
Едрогърдата фолк певица Преслава, която непрекъснато се жалва, че няма мъж до себе си, всъщност лъже. Красавицата се залюбила с един от синовете на мафиота Пламен Стоянов, по-известен като Дамбовеца. Дори се шушука, че пайнерката стяга сватба, защото не иска да изпусне шанса си.

В чалга гилдията се говори, че Преслава ще приеме предложението за брак, ако богаташът поиска да задълбочат отношенията си. Чаровната брюнетка от Добрич вече се наситила на слава и желанието й било да завърже някой богаташ, който да играе по свирката й. Колежките на знойната хубавица издават, че тя вече не се интересува нито от Коко Динев, нито пък от Коцето.


А Пламен Стоянов, който всячески се опитва да угоди на децата си, още преди време започнал да спонсорира клиповете на изпълнителката. Запознати докладват, че той е пръснал над 50 бона по чалга звездата, защото искал синът му да бъде щастлив. Наследниците на баровеца се возят в коли, които струват над 1 милион евро, и явно са решени да вървят по стъпките на баща си, който дълго време споделяше едно и също ложе с фолкаджийката Мария.

Не е ясно кога точно сватбените камбани ще започнат да бият за Преслава, но е сигурно, че кавалерът му ще бъде някой паралия, а не обикновено момче, което за цял месец изкарва толкова пари, колкото тя за една вечер.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи