Златка пак ще се коригира. Въпросът е къде!




Златка Димитрова отново влиза в болница

Златка пак ще се коригира. Въпросът е къде!
Златка ляга в болничното легло
Новината, че на Черната Златка ще й се наложи отново да бъде хоспитализирана, за часове обиколи виртуалното пространство. Официален отговор на въпроса защо Zlatka Black ще бъде пациент на лечебно заведение за кой ли път, така и не беше даден, което направи коментарите от страна на оналйн потребителите нестихващи.

Повечето от предположенията около това защо Златето отново ще пази болничното легло се въртяха около това, че тя е решила да подобри нова част от тялото си. След като си сложи силикон в бюста и се пипна още тук и там, на пръв поглед половинката на Багата няма нужда от допълнителни корекции. Разбира се, тя самата може да не е доволна от отражението в огледалото, затова да планува съвсем скоро време отново да легне на операционната маса.

Колкото повече, толкова повече, беше казал един стар наш познайник, пък макар и не точно за тунинговането.

Някои от коментарите обаче са съвсем в различна посока. Мнозина смятат, че Златка Димитрова има здравословен проблем, пристъп на който я вкара преди месеци в болница. Всички заговориха за изтощителна диета, но истината може да е много по-различна.

Престоят в болница, които Златка е запланувала за началото на април, по всяка вероятност обаче ще й попречи да е булката по време на празничното изложение в „Лъки Банско”.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи