Анелия се пече без бански





Анелия се пече без бански
Анелия
Впечатлението на феновете на фолк дивата Анелия, че е определено „скрита лимонка”, се потвърди тези дни от нейно собствено изказвана. Попитана как се пече на плажа, бившата фаворитка на Коко Динев и Мартин Данона изненадващо спокойно и безскрупулно отговорила: „Без бански”.

Така една от считаните за големи моралистки сред разкрепостените иначе фолкаджийки певици направо хвърли бомбата, че е откровена нудистка. Което за ценителите на голотиите не е никак лошо. Само че отсега нататък ще си е голям проблем за изпълнителката на „Погледни ме в очите” да се скатае, в случай, че наистина го желае, от папараците, които задължително ще я вземат на отчет.


Представата за прелестите на Анелия мъничко се разваля от упоритите слухове, че нещо става със силикона в лявата й гърда. Макар Анелия още по-упорито да отрича това да е така, все пак всеки знае, че във всеки слух има частица истина.

Иначе изпълнителката призна с половин уста, че е имала здравословни проблеми. Тя всъщност е страдала от възпаление на гласните струни, което според лекарите можело да я докара до операция. След това не било сигурно, че ще може да пее. Проблемът с гласа на Анелия бил толкова задълбочен, че след участия тя го губела и после дни наред не можела да пее отново. Всъщност този проблем имали и останалите певачки, които гълтали гъстия дим, пеейки в кръчми без вентилация.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи