Светльо Витков: Кариерата ми на тв водещ бе пълен та*ак




Певецът призна, че не му харесвло да е водещ

Светльо Витков
Светльо Витков
Култовият Светльо Витков за пръв пъти призна, че не се е чувствал никак комфортно в ролята на водещ на шоуто „Точно така“, което вървеше по Про.бг(сега „БТВ Екшън“). Певецът най се дразнел от това, че му се налага да прави интервюта с фолк певици.
„Това не беше мое предаване. Да водиш едно предаване не означава, че е твое. Че някой може да ти използва лицето и името не означава, че това си ти. В това предаване имаше около стотина човека, които казват какво да правиш, какво не. Всеки има нужда от пари, няма какво да си говорим. И когато има работа и трябва да се изпълняват определени условия, ги изпълняваш. Там не съм аз, там отивам и свършвам определена работа“, коментира изпълнителят на култовите хитове „Скакауец“ и „Бате Гойко“. Той определя кариерата си в телевизията като „пълен ташак“.

В момента Светльо изцяло се е съсредоточил върху музикалната си кариера и заедно с групата си „The legends“ не спират с концертните изяви из цялата страна. Гологлавият певец смята да напише и четвърта книга. „Мистерия“, „Хиподил“ и „Булгарно“ се приеха доста добре от хората, което учудило самият него и той се е амбицирал да продължи с писателството.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи