Колко плаща Пеевски, за да го хвали непрестанно Цвети Янева?




Цветелина Янева за пореден път заяви, че е отктрила мъжа за себе си


Цветелина Янева е скъпа играчка!
Цветелина Янева е скъпа играчка!

Една от прогресиращите звезди на лекия жанр – Цветелина Янева, не спира да свали половинката си. Каква обаче е цената за това!

След като за сетен път изпълнителката на „Влез” изсипа цяла серия от похвали и комплименти към половинката си – мастития депутат Делян Пеевски, виртуалното пространство се зарина от почти реторични питания относно това срещу каква цена народният избраник е купил разположението на блондинката.

Че е висока, висока е – спор няма, но Янева не е единствената певица, която разчита на здравия гръб на благодетеля си. Тя обаче е една от малкото, които не спират да хвалят и прехвалват мъжете си, стигайки дори до крайности и комични ситуации.

Пред показните преданост и признателност на Цвети ограничения не поставя дори и фактът, че връзката й с депутата е широко одумвана и неодобрявана. За всички е ясно, че тя е с него заради материалните облаги, което това положение й носи, но чаровната изпълнителка все си дудне колко много се обичат и как всичко помежду им е истинко и чисто.

Дано наистина нещата в любовния живота на талантливата иначе певица да са наистиа на шест, както тя ги описва, защото ще е жалко да провали младостта си за чифт цици и няколко скъпи парцалки.




Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи