И Преслава стана столичанка





Преслава се включи в „Столичани в повече“ със свое парче

И Преслава стана столичанка
Преслава
Една от най-обичаните фолк изпълнителки Преслава се включи в новия сериал „Столичани в повече“. Певицата все още не се е осмелила да се превъплъти в роля, но в първия епизод на филма зрителите имаха възможността да чуят хита й „Мръсно и полека“.
Форумците веднага започнаха да коментират заложбите, които има пайнерката. Желанието на нейните фенове е тя да се включи в актьорския състав на сериала. Но за никого не е тайна, че брюнетката е срамежлива и не се знае дали ще се навие да поеме дори епизодична роля. Трябва да отбележим обаче, че тя има излъчване, както и опит – вече е участвала в няколко тв реклами.


Една от най-добрите приятелки на Преслава – Елена Паришева, също „даде“ гласа си за новия български филм Love.net – зрителите ще могат да чуят нейно парче в лентата. А ако трябва да съдим по трейлъра, филмът, чиято премиера е на 1 април т.г., ще бъде доста вълнуващ и със сигурност ще привлече вниманието на по-широката аудитория.

Сериалът „Столичани в повече“ пък вече счупи рекорд. Оказва се, че над 2,5 милиона българи са изгледали първия епизод. Дори и най-хитовата сапунка по бТВ – „Забраненият плод“, досега не е успяла да събере толкова много хора пред екрана.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи