Елена Биларева била държанка на Ванко 1




Най-популярната сред готвачките на Слави била интимна с пловдивския рапър

Ванко 1 вложил ресурс в Елена
Елена Биларева


 
 
 
 
 
 
Елена Биларева не е случайна, започнаха коментарите веднага след разкритието, че готвещата брюнетка е била любовница на рапъра Ванко 1.
Участничката в Lord of the Chef’s, която се прочу най-вече с голата си фотосесия, появила се малко след началото на шоуто, поддържала интимни взаимоотношения с един от най-скандалните български рапъри за кратко. Това било още по времето, в което Иван Главчев трупаше популярност като рапър, а не се радваше на славата си на сутеньор, коментират запознати, като допълват, че заварката между Ванко 1 и Елена явно не се получила и не след дълго двамата сложили край на съвместните си сексуални занимания.


През времето, през което били интимни обаче, готвачката не се отделяла от рапиращия си благодетел. Тя била неразделна част от шумните му веселби, като от време на време вземала участие и в оргиите, които Ванко си спретвал за разнообразие, шушукат клюкари.


Въпреки че двамата преустановили практиката да се консумират сексуално, запазили приятелските си отношения.

Веднага след разкритието за връзката на готвачката с Ванко 1 се появиха и публикации, относно това, че именно рапърът я е тунинговал – всички вече имаха честта да се уверят, че циците на Биларева са подкрепени с няколкостотин кубика.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи