Преслава и Галена смятани за проститутки в Дубай




Фолк дивите Преслава и Галена бяха взети за проститутки при престоя им в Дубай, където заснеха клип към “Хайде, откажи ме

двете чалга звезди Преслава и Гале­на си дойдоха от Дубай
Преслава и Галена

Преди няколко седмици двете чалга звезди Преслава и Гале­на си дойдоха от Дубай. Бяха в Обединените арабски емирства, за да направят клип към дуетното си парче „Хайде, откажи ме“.
Оказа се, че изкусителните момичета са били доста неподгот­вени за арабската държава. Всъщност, по-скоро не са искали да се съобразят с порядките по тези места, свързани с облеклото най-вече.

В Дубай Преслава и Га­лена се движели с къси роклички, а бедрата им предизвиквали “сърцетуп” на “загорелите” араби. Местните оставали поразени, след като от краката, поглеждали нагоре, откъдето деколтетата на фолк изпълнителките ги поразявали.

Говори се, че още със слизането си от самолета, двете полуголи красавици били оплюти с думи като „шармута“ и “харам”. В първия случай думата означава уличници, прости­тутки, а във втория – грешници.

Ако не на друго място, то поне за заснетия клип „Хайде, отка­жи ме“ се облекли благоприлично и както подобава за местните.Доводите на красавиците, за да не се съобразяват с местните порядки в Дубай, била адската жега. Недоумявали как в близо 50 градусова жега жените ходят забулени с черни фереджета. Освен това с дръзкото си облекло Преслава и Галена привличали ококо­рените погледи на всички араби. Така те били истински звезди, макар да ги наричали проститутки.
Източник kliuki.bg

4 коментара:

  1. Ама са прости... Излагат Българи, смотанячки прости! Като им е жега да си седят тука!

    ОтговорИзтриване
  2. Те пак че не ги арестували, че тогава в затвора да видят какво да им ударят по 100 тояги на голо, и от затвора ще излязат едвам едвам. Защото в Арабският свят. За подобно фриволно поведение, убиват с камъни, и са си в правото хората. Да им се случи подобно преживяване на тези две уличници, че следващият път като ходят в Дубай, ще се увиват с километри плат. А Арабите не че не са били прави в определенията им де. Напълно ги подкрепям. Те точно са си такива тези двете уруспии. Ами се чудя. Как не са ги замеряли с камъни, че тогава ще разберат поради каква причина там жените ходят забулени. Ами явно Дубай е наистина Арабска форма на по омекотена форма на демокрация. Защото в Саудитска Арабия, тези са отишли по дяволите, да се пуснат така по улиците на Риад например, или някой морски курорт. Че тогава никой на този свят не може да ги спаси. Ами пак са имали късмет.

    ОтговорИзтриване
  3. камъни...никак не е лоша идея

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи