Таня Боева с импровизиран концерт в Сиатъл
Таня Боева изнесе импровизиран концерт в Сиатъл
Таня Боева изнесе импровизиран концерт в Сиатъл – най-големия град в американския щат Вашингтон.
Звездата на „Ара мюзик” замина за страната на неограничените възможности, за да „зареди батериите си” и да се вдъхнови за нови проекти, но реши да поеме и един работен ангажимент заради почитателите си там, пише novfolk.bg.
Те я чакали с нетърпение след миналогодишния й гастрол в същото заведение.

„ROMIOS Pizza and Pasta” е типичен американски ресторант, но собственикът му е наш сънародник и когато има такива скъпи гости като Таня, организира не съвсем български, а по-скоро интернационални партита.
Тази година емигранти от различни балкански страни заедно посрещнали пролетта, като изпълнителката на „Нощта на чуждите” и „Кой е Тузара” ги веселила повече от три часа.
Освен с песни от нейния репертоар, тя зарадвала присъстващите с гръцки, сръбски и македонски златни хитове, с народна музика, а местните посетители поздравила с няколко английски поп парчета.
Таня Боева
Получил се купон, изпълнен с много полюсни емоции – от носталгия до еуфория, но останал незабравим за всички.

Таня Боева вече е преполовила едномесечния си престой в Америка. Наслаждава се на всяка минута там – организира си задължителните за всяка жена шопинг турове, но и се старае да посети възможно най-много забележителности.
Очарована е от музея на музиката. В Сиатъл иска да види още големия аквариум и символа на града – монументът, наречен „Космическа игла”. След това ще се отправи към Чикаго.
А като се завърне в България, е обещала веднага да се заеме със записите на нов сингъл.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи