Евгени Минчев: Аз съм сексуално способен мъж!

Паркетният лъв си ляга и с жени, и с мъже

Паркетният лъв си ляга и с жени, и с мъже
Евгени Минчев е сексуално способен?

Евгени Минчев бил изключително сексуално способен мъж, въпреки малките размери на пениса си, откровено призна самият той в интервю за „Карбовски директно“. Сър Евгени Минчев, както го наричат във втория му дом – Лондон, успя за пореден път да привлече вниманието на зрителите с особените си тъпизми, които не спря да ръси през цялото предаване.

Имайки предвид следобедния час – 16.00 часа, в който се излъчва предаването, Минчев изстреля съвсем спокойно: „Имам малка пишка!“. „Вземи си я уголеми като онзи педал Азис“, посъветваха го форумци, след края на интервюто.

Последните сочни клюки свързваха името на Евгенийчо с наследницата на автомобилната империя Бентли –Била Кокрън


Евгени Минчев с любимата си Била Кокрън
Въпреки че почти цялото предаване мина в никому интересни новини „снасяни“ от светския PR Eвгени Минчев, то признанието, че е сексуално любопитен и способен мъж, направо шашна зрителите. Последните сочни клюки свързваха името на Евгенийчо с наследницата на автомобилната империя Бентли –Била Кокрън. Двамата го раздават като истинска двойка и Евгени изобщо не се притеснява от разликата във възрастта им. Видната дама е на почти сто години, но това не пречи на нашия лъв да се намърда в леглото й, въпреки че двамата все още не са консумирали връзката си. „Аз съм готов и ще мога… но не знам тя дали ще успее“, изцепи се Евгени в ефир. Естествено той не отрече, че ако двамата се вземат ще бъде заради парите й и какво лошо има?! „Пари при пари отиват“, заключи умно Минчев.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи