Елена Биларева от „Lord of the chefs“ гола!




Красавицата показа, че и манекенките могат да готвят

Красавицата показа, че и манекенките могат да готвят



Елена Биларева от „Lord of the chefs“ е сред най-обсъжданите участнички в „Lord of the chefs“. 24-годишната пловдивчанка обича да позира пред професионални фотографи и има редица сериозни фотосесии. На някои от тях реалити кулинарката е доста разголена, но самата тя признава, че няма притеснения да показва тялото си.

Чаровницата е любител-готвач. Любовта си към готвенето е наследила от бабите си. Елена работи като модел от 9 години, но освен това е работила като асистент, стилист и букер.

Красавицата решила да участва в шоуто заради любовта си към изисканата храна, жаждата за нови знания в тази област, както и за да покаже уменията си, породени единствено от страстта, съпътстваща приготвянето на едно блюдо. „Тайната на перфектното ястие преди всичко се гради върху избора на автентични продукти. Според мен качеството им често е много по-важно от кулинарните умения на готвача!“, казва тя във визитката си за предаването.

14 участници продължават битката за собствен ресторант в центъра на София. Припомняме, че 28-годишният професионален готвач Васил Арнаудов напусна шоуто в последния епизод на шоуто.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи