Маргото от "Сървайвър" се преражда в "Ара мюзик"!




Маргото от "Сървайвър"
Марго, позната ни от риалити състезанието- „Сървайвър”- 1 по bTV, както и от конкурс на „Горещо” по Нова ТВ, вече е част от музикалното семейство на Ара мюзик. Певицата подписа договор в началото на женския месец.


Горещата изпълнителка е родена на 7 юни в град Хасково, под зодиакалния знак на „близнаци”. Определя се като амбициозна, властна, винаги усмихната и безкомпромисна. Има щастливо детство, изпълнено с много игри, одраскани колена и счупени ръце. По-късно от буйно дете се превръща в прелестна госпожица, която бързо печели три конкурса за красота, включително и „Мис Хасково”.

Мечтата й е да се докаже в поп-фолк бранша като една от добрите и можещите изпълнителки. Занимава се с пеене години наред, като има издадени няколко видеоклипа, но е амбицирана най-добрите си музикални проекти да осъществи заедно с Ара мюзик. Възхищава се на певци като Рики Мартин, Мадона и Бионсе, предпочита да гледа комедии, тип „Сам вкъщи” и чете много книги- любимата й е „Кралица Марго”.

Най-ценното човешко качество според нея е прямотата, мрази предателите, страхливците и лицемерите. Бори се със собствената си избухливост, която понякога идва в повече на близките й хора. Самата тя няма страхове и поради този факт често рискува излишно, но пък вярва, че „съдбата обича смелите”.

Освен пеенето има и доста други скрити таланти- пише стихотворения, рисува, занимава се и с интериорен дизайн. Луда е по шоколада и сладките неща, но се радва на прекрасни мерки и височина от 173см. Следва девиза: „Аз знам как”.

Първата песен, с която стартира под лейбъла на музикалната компания, е със заглавие „Как го искаш” – дело на Огнян Тодоров (музика и аранжимент) и Лили Димова (текст). Видеоклипът на „Как го искаш” вече се върти по ФЕН ТВ.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи