Николета Лозанова записа дует с Ванко 1?





Николета Лозанова записа дует с Ванко 1?
Николета Лозанова
Ето, че дойде моментът, когато Николета Лозанова ще покаже, че е способна на много повече от позирането пред фото обектива. За нещастие на всички недоброжелатели на красавицата, сигурни източници на „Под тепето“ съобщават, че сексбомбата Ники Ло се е справила повече от добре с микрофона и първият й дует с рапъра Ванко 1 вече е факт.
Пловдивските „майни“ са приятели от много години и освен, че са съграждани, медиите не веднъж са „пъхали“ в леглото на Николета лошото момче на българския рап – Ванко 1.

Кога да очакваме въпросното парче?

Песента е съвсем пресна. Според запознати записите са направени в понеделник и вторник в звукозаписно студио в Пазарджик. Николета и Ванко 1 са измислили и клипа, по който ще работят близо месец, за да изпипат всичко в най-малките детайли. Още от сега парчето има запазено място по всички радиа, както и в интернет.

По информация на пловдивския сайт, в който Николета Лозанова има собствена рубрика, любимата на Валери Божинов е родена за певица. Щом се е справила отлично с пеенето, няма да има проблем и с клипа. Още повече, че тя вече има опит с участието си в доста видеоклипове на фолк изпълнители.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи