Чичов Ваньо създаде любовен четириъгълник




Чичов Ваньо създаде любовен четириъгълник

Нова футболна интрига се завърта около племенника на Йордан Лечков. Той е главно действащо лице в любовна афера, като засега всичко е само в начален стадий.

Футболистът решил да създаде любовен четириъгълник, като задява мацката на свой колега футболист от „Левски“. Четвъртият ъгъл в любовната геометрия се явява съпругата на Иван Стоянов, с която двамата дори имат дете. Любовта обаче не знае граници, та въпреки семейния живот, футболистът хвърлил око на Виолета, гаджето на Александър Киров. Политането на крилете на любовта от пръв поглед се случило, когато на някаква почивка Стоянов видял ослепителната красота на еротичната моделка.Разбиването на футболни семейства заради вълшебната красота на продавачките на снимки в еротични списания не е от вчера, предвид станалия вече банален случай с Николета Лозанова, Валери Божинов, Алисия и Николай Михайлов. Странното е, че тук също има замесен връзкар във футбола – синът на президента на БФС и футболна легенда Борислав Михайлов. Разликата е обаче в това, че Мамин Ники, както иронично наричат вратаря-наследник на трона, не е първият, а последният по включване в четириъгълника.

Запознати с развитието на Чичов Ваньо твърдят, че напоследък футболистът се е възвеличал прекалено много, купил си е свръх-скъп джип и сега му остава само да гони мадамите.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи