Елена: Ако искам ще готвя по бански




Елена Биларева от Lord of the chefs
Елена Биларева от Lord of the chefs, която още първия ден се скара жестоко с журито заради високите си токчета, зарадва феновете си в интернет с разголени снимки. 24-годишната пловдивчанка обича да позира пред професионални фотографи и вече има няколко сериозни фотосесии.

За разголените кадри чаровницата без свян признава, че не се притеснява от нищо, тъй като те показвали съвършенството й.
Журито в кулинарната надпревара следи изкъсо Елена и освен за токчетата, които са извън стандарта за една професионална кухня, и направи забележка за по-дългия маникюр.
„Те какво си мислят? Ако поискам, следващия път ще вляза да готвя и по бански", ядосано отвърна Елена.
Устата красавица е любител готвач. Страстта си към кулинарията е наследила от бабите си. Биларева работи като модел от 9 години, но освен това се е изявявала като асистент, стилист и букер. Средното й образование е със специалност химия, биология и физика. Има си сериозно гадже.
„Най-много обичам да готвя италианска кухня. В нея мога да импровизирам и да оставя частица от себе си във всяко ястие", сподели пред камерата на bTV Елена. За смелостта да участва в състезание, където има само бегли представи какво се прави, тя лаконично казва: „Е, какво толкова?! Само по себе си влизането на манекенка в професионална кухня има доста смешни и ужасяващи последствия!".
Красавицата решила да участва в шоуто заради любовта си към изисканата храна, жаждата за нови знания в тази област, както и за да покаже уменията си, породени единствено от страстта, съпътстваща приготвянето на едно блюдо.
„Тайната на перфектното ястие преди всичко се гради върху избора на автентични продукти. Според мен качеството им често е много по-важно от кулинарните умения на готвача!", заяви тя.
14 участници продължават битката за собствен ресторант в центъра на София.

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи