Алисия мачка чаршафите на бизнесмен, Ники фигурант

Търговец на козметика е истинският любовник на Алисия

Алисия мачка чаршафите на бизнесмен, Ники фигурант
Алисия

Не случайно в предаването „Горещо” бившата на Валери Божинов нито отрече, нито потвърди, че настойчиво спряганият от Венета за неин нов и настоящ любовник е Николай Михайлов.

Напоследък става ясно, че певицата е решила тотално да завоалира личния си живот и внимателно да крие истината за интимния си живот, използвайки за това Ники. Желанието й е да запази по този начин непокътната любовта на живота си, каквато смята, че е и последната, с тайнствен бизнесмен. Наистина Алисия преди време е имала кратък флирт с футболиста Ники Михайлов, но много скоро станало ясно, че това е временно увлечение и по-скоро някакво желание да нарани Валери Божинов и новата му любима – Николета Лозанова.


Най-близките й споделят, че в момента Алисия наистина отново и истински е влюбена, но не във вратаря на Твенте и Националния, а в солиден бизнесмен, търговец на козметика. Певицата желае отношенията им да стигнат до фаза, в която различни слухове и спекулации да не могат да ги разрушат. Затова се е зарекла да не споделя нищо за личния си живот. Интересното в новата й връзка е, че бизнесменът отдавна е бил привлечен от Алисия, но се е съобразявал с това, че е обвързана жена и не си позволявал да я ухажва. Тази галантност най-вече впечатлила изпълнителката и тя се мъчела да бъде на нивото на новия си любим.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи