Хубавата Елена: Калин е страхотен мъж!




Актрисата Елена Петрова уважава колегата си Калин Врачански на снимачната площадка, а дали е така и в живота?

Елена и Калин изглеждат щастливи заедно
Елена и Калин изглеждат щастливи заедно
Интензивната работа по „Стъклен дом“ задължава актьорите от хитовата поредица да са непрестанно заедно. И както често се случва, понякога отношенията им пред камера се пренасят и извън снимачната площадка.

Не случайно в момента най-пикантният слух около „Стъклен дом“ е, че между изпълнителите на главните роли Елена Петрова и Калин Врачански има искри на истинска любов точно както при героите им Боряна и Камен.

Историята гласи, че още миналото лято Елена и Калин се сближават в личен план. По това бреме Врачански тъкмо слага точка на дългогодишната връзка с колежката си Силвия Петрова. Младата актриса загатва, че причина за раздялата им е желанието на Калин, а не нейното. По същото бреме бракът на Елена също е в криза. Всичко това става основен фактор актьорите лесно да се поддадат на скритите емоции, които изпитват един към друг.

Въпреки това двете звезди категорично отричат както пред екипа, така и пред приятели, каквито и да е по-лични отношения един към друг. Елена Петрова обаче признава, че копнее за нещо лудо и стихийно, което да разтърси чувствата й из основи, и признава, че Калин и в живота, и на екрана е страхотен мъж.

„Чувствам необходимост да политам, да се извисявам, да се изгубвам и да се търся, да се влюбвам. Да преживявам луди неща, луди емоиии… За мен една от най-движещите ми сили и мотивации е любовта. Това е най-силното чувство, което съществува в природата. Независимо дали е любов към мъж, към дете, към работа, към приятел. В основата на всичко е любовта. Тя може да те накара да преодолееш всякакви прегради, да вървиш 1000 км, за да стигнеш до някъде и да помогнеш на някого“ – споделя Елена Петрова.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи