Топ 5 на известните кръшкачи у нас
Валери Божинов и Коцето оглавяват листата на 5-те най-известни кръшкачи у нас


Валери Божинов и Коцето оглавяват листата на 5-те най-известни кръшкачи у нас
Божинов е водач сред кръшкачите
Валери Божинов

Няма по-достоен носител на златния медал в подобна класация за прелюбодейци от Валери Божинов. Футболистът грабва първото място заради изневярата му с Николета Лозанова зад гърба на Алисия и заради врътката с италианска манекенка зад гърба на Николета. Не е зле Валери да ограничи креватните си изяви и да наблегне на тренировките и вкарването на голове, което му е основно задължение.


Коцето

Един от най-обичаните чалга идоли на младото поколение се оказа и един от най-големите кръшкачи в гилдията. Пеещият лекоатлет нашумя с прелюбодеянията си след раздялата си с Райна, която го похвали пред всички с този му талант. Фолкдивата беше спипала своето пиле в доста неприятна поза с една танцьорка от балета и набързо развали дружбата си Коцето, като разказа в няколко вестника за позорната случка. Месеци наред плачеше и бършеше сополи от изневярата на Константин, докато не се заби в Фахрадин и взе, че се освести. Коцето пък мина на Надя, от която има бебе. Но скоро светски клюкари пуснаха слух, че певецът кръшкал и на Наденцето. Явно няма да му е за последен път.

Дачо

Познатият на всички мургавелко Дачо – бивше гадже на Софи Маринова, е в списъка на кръшкачите заради честите му изневери зад гърба на ромската перла. Тяхната връзка беше дълга и бурна, осеяна с редица скандали по повод забежките на Дачо. Припомняме, че при всеки удобен момент палавият годеник на Софка бе спипван в компанията и обятията на чужди жени и това докарваше до истерия гласовитата певица. Следваха раздели и сдобрявания, но момчето не си взимаше поука и кака Софка след поредното прегрешение миналата година му би шута.


Витомир Саръиванов
И Вито правил крачки встрани
И Вито правил крачки встрани
Или още българският Хю Грант, защото подобно на холивудския актьор, и нашенският телевизионер беше спипан да му правят орална гимнастика в собствения му автомобил. И това при условие, че има красива и вярна съпруга и две деца от нея. Всъщност неговата жена Диляна бе инициаторът Вито да бъде спипан в тази кофти ситуация, защото бе наела частен детектив да следи какви ги върши мъжът й. Явно Вито не е вдъхвал особено доверие, за да се стигне до услугите на детективска агенция. След като в интернет изтекоха снимките, които документираха сластните преживявания на телевизионера с доведената щерка на шефа на СЕМ Гого Лозанов – Биляна, също женена колежка журналистка, съпругата му Диляна подаде молба за развод.
Китаеца.
Ники Първанов-Китаеца попада в тази класация, направена от „Торнадо”, поради една-единствена причина – че изневери на Азис с колежката му Виолета. Днес те вече са самейни с едно дете. След раздялата си с Китаеца кралят на попфолка взе да сменя мъжете си като носни кърпички, с което доказа, че май е по-големият кръшкач от двамата.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи