Джена: Не мога да съм с някой просто, за да има някой до мен




новият клип на Джена към парчето "Да се влюбя, не допускам".
Преди повече от две седмици се появи новият клип на Джена към парчето "Да се влюбя, не допускам".


Феновете, които следят кариерата на певицата със сигурност са се питали дали в тази песен е преживяна от любимата им изпълнителка. Още повече като се има предвид, че тя неотдавна се раздели с приятеля си, с когото имаха сериозна връзка.

"Заглавието на песента няма нещо общо с мен. В текста не мога да намеря себе си. Като цяло това, което се запомня в песента е "Забрави го, забрави го" - първите думи от припева, но може ли да си кръстиш песента "Забрави го"? Една песен не може да носи такова заглавие според мен! Когато правихме текста, Тина винаги е имала много интересни идеи, та ми се искаше думите да бъдат по-силни и мисля, че успяхме да го направим" - казва Джена в предаването "Фолкмаратон", цитира signal.bg.

"Да се влюбя, не допускам"... ох, толкоз много девойки страдат. Толкова много разбити сърца и много хора вече си казват любов, любов... ще се пазя повече. Аз също бях влюбена, но как съчетавах всичко, не знам. Сега обръщам толкова много внимание на работата си, че не мога да намеря място за някой друг, за да ми взима от времето. Сърцето не пита, но не мога да съм с някой просто, за да има някой до мен. Всеки, когато има някаква празнина в живота го избива в някаква насока. Аз се съсредоточих върху работата си и май така ми е много добре" - допълва певицата.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи