Множествените оргазми не са мит




Множествените оргазми не са мит
Ще ви споделим нещо, което не сме убедени, че знаете. Насочено е главно към дамите. Физически няма пречки всички жени да получават множествени оргазми. Това е поле от науката, което е изследвано в дълбочина и резултатите са категорични!
Факт е, че в днешно време доста малко двойки могат да се похвалят с постигането на множествен оргазъм. И това се дължи на обстоятелството, че те просто не се опитват.
Според много учени, днешните забързани и динамични хора просто нямат време за секс. А тогава, когато го правят, нямат необходимата енергия да работят за повече от веднъж. Често пък дамите просто ги е срам да си поискат още - точно като допълнително парче празнична торта.
Но, всъщност всичко това може да се поправи. Ще попитате как? Е, ние ще си "светнем":
Искате мулти-оргазъм? Получете си го!
Според повечето изследователи, дамите сами могат да се научат да получават множествени оргазми. Ето няколко съвета, които могат да преобърнат целия ви свят (няколко пъти):
Изучете тялото си. Преди да проходи, човек трябва да попълзи - така че преди да започнете да преживявате магията на множествените оргазми, трябва да можете да получавате поне един. Опознайте ерогенните си зони и местата, които остават безразлични. Това е от първостепенна важност.
- Практикувайте. За постигането на множествен оргазъм е нужна здрава практика - както от ваша, така и от страната на партньора ви. Това е нещо като, когато сте се научили и сте получили първия си оргазъм. Трябва да се научите да фантазирате, или да правите всичко онова, което ви възбужда истински.
Факт е, че в днешно време доста малко двойки могат да се похвалят с постигането на множествен оргазъм
Използвайте лубриканти, за да можете да стимулирате по-добре гениталиите си, като се съсредоточите на клитора, вагината и G-точката.
- Забавете темпото и се старайте да „играете справедливо": не само да давате, но и да получавате, най-вече що се отнася до оралните ласки.
- Преди това си починете добре. Често, невъзможността да изпитаме оргазъм се дължи на преумората или липсата на сън. След като свършат за пръв път, жените обикновено се отпускат - понякога се отпускат толкова, че заспиват. Но ако целта ви е да достигнете до няколко кулминации, не трябва да го допускате.
- След първия оргазъм, следващите идват по-лесно. Ако за първия може да са ви необходими 10-15 минути, то вторият ще настъпи най-много след 5, а третият - след 2. Продължавайте дотогава, докато ви харесва.
- Но преди всичко - отпуснете се: физически и емоционално. Това е най-важно.
За финал ще ви напомним какво всъщност е множественият оргазъм:
Множествените оргазми са серии от повтарящи се кулминационни моменти, които настъпват в кратък период от време. Когато говорим за множествен оргазъм, с леко задоволство трябва да отбележим, че това си е преимущество на жените, тъй като не преживяват периода на затишие, който го има при мъжете, пишат от tialoto.bg.

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи