Бакалавърката Златка ще коментира теми в своя тв рубрика




Черната Златка с двоен повод за черпене – диплома и нова собствена рубрика при Бареков

Златка Димитрова или по-известна като Черната Златка
Златка Димитрова
Златка Димитрова или по-известна като Черната Златка вече пробива в кариерата със замах. Тъкмо взела дипломата си (още топла, че чак пари), преди само три дни, а вече е със собствена рубрика. На това му се казва реализирани студенти, макар да е завършила “Финанси”. Рубриката й ще се излъчва в сутрешния блок на TV7, където зад името на основния водещ се подвизава Николай Бареков. Златка Димитрова ще си има своите 15 минути всяка сутрин, като споделяното от нея няма да е свързано с клюки или други жълти тематики, а със сериозни теми. Няма да си има гости в студиото, но ще занимава зрителите само с интригуващи неща.


Бакалавърката Златка дори смята да запише магистратура. Графикът й ще е напълно претъпкан, тъй като освен в TV7, тя има и модни изяви в чужбина, които тепърва отново ще съчетава с ученето.

Ослепителната секси девойка несъмнено ще има висок рейтинг. Зрителите ще се събуждат само и само да щракнат на нейния канал, за да я гледат по телевизията. Има чар, който не е за изпускане. Любопитно е какви ли ще са пък тези сериозни теми, за които щяла да говори?
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи