Зара заби мангизлия, ще емигрира в САЩ


Зара спи с депутат от ГЕРБ

Зара заби мангизлия, ще емигрира в САЩ
Чаровната брадърка Зара оплела в мрежичките си депутат от ГЕРБ. Господинът бил мангизлия и удовлетворявал всяко нейно желание. Дори той бил този, който спонсорирал задокеанското й обучение. За да осъществи мечтата на младата си изгора, той кихнал най-малко 40 000 долара. Но скандалното е, че средствата идвали директно от държавната хазна.
Зарчето неотдавна се изфука, че учи актьорско майсторство в Нюйоркската филмова академия, но не пожела да изрече името на човека, финансирал задграничното й пътуване. Клюкарите бяха сигурни, че това е бившият й приятел Христо Сираков, но брадърката отрече всички слухове, свързани с неговото име. Тя дори каза, че не е правилно да иска пари от него, тъй като вече не били заедно.

После се зашушука, че самият бизнесмен Васил Божков й дал безвъзмездно голямата сума, но и тази сочна новина се оказа партенка.

Чак сега става ясно, че Зара спи с депутат от ГЕРБ и двамата дори планирали да емигрират в САЩ. Богаташът щял да уреди половинката си на дипломатически пост, като едновременно с това мадамата щяла да направи опит да пробие в Холивуд. След като любовникът й разполага с толкова много средства, а самата тя – с огромен балкон, нищо чудно и да успее…

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи