Ето го бебенцето на Бербатов!





Ето го бебенцето на Бербатов!

Запечатана е първата снимка на мъничката Деа!


Една от най-недостъпинте крепости за папараците падна! Деа Бербатова се появи в публичното пространство с първата си, пък била тя и не чак дотам официална снимка.


Фотографи и случайни минувачи успяха да зърнат за миг личицето на бебето на Митко и Елена, като никой обаче не успя да отреагира толкова бързо, че да запечати портрета на момиченцето.

Оказа се обаче, че не е точно никой. Окото на камера на TV 7 с ловкост и бързина е щракнало кадър, в който макар не много ясно, но все пак видимо е лицето на малката принцеска на нападателя на Манчестър Юнайтед, в момент в който майка й Елена я изнася на ръце от летището в София.

Когато половинката на Митко Бербатов видяла колко любопитни очи очакват да зърнат щерка й при пристигането им в София миналата вечер, Елена скоростно се върнала във ВИП-а на летището.

При второто си си появяване пред любопитковците с Деа на ръце, тя прикрила лицето на дъщеря си и бързо се шмугнала в паркирания пред вход „Мерцедес”.

Все пак без разрешението на родителите й и без тяхно желание облика на Деа Бербатова е вече част от публичното пространство на страната ни.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи