Валери и Николета болезнено откровени за порното, сватбата и бебето
Най-обсъжданата светска двойка за пореден път разказа историята си за читателите на списание „Максимум”

Валери и Николета всичко си признават
Валери и Николета всичко си признават
Интересът отново е прикован към взаимоотношенията между футболиста Валери Божинов и плеймейтката Николета Лозанова. Те споделят ще си правят ли бебе, ще се женят ли, снималили ли са домашно порно и как възприемат припламналата искра между бившите им вече половинки – Алисия и Ники Михайлов.

За първи път двамата назовават и точната дата, на която всичко помежду им започнало – 1 август – първата среща, първата целувка, началото. Според Валери Божинов дотам се е стигнало, тъй като нещо в предишната връзка му е липсвало – топлина, любов, разбиране, но най-вече химия. Именно физическото привличане между него и Николета така бързо ги завъртяло във вихъра на любовта.


Днес обаче нещата са различни. Към първоначалното увлечение се добавило и усещането, че двамата са открили половинките, с които искат да прекарат живота си.


Николета допълва, че нещата в началото не са били чак толкова розови – тя се дърпала, смятала го за досадник и женкар, но с упоритостта си Валери я убедил в противното. Бързо, бързо Лозанова забравила тогавашната си любовна тръпка, а Божинов забравил семейството си.


Сега обаче всичко им се връща – тогавашната любов на плеймейтката, която не крие, че става дума за вратаря Ники Михайлов, и майката на сина на футболиста са заедно – шега на съдбата или добре скроен план за отмъщение.

От „Максимум” пък се заканват, че в новия им брой можете да прочетете далеч повече пикантерии и признания!

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи