Чичо Чарли – супер отмъстителен и супер секси отново





Чичо Чарли – супер отмъстителен и супер секси отново


В поредния епизод на хитовия сериал „Стъклен дом” ще се уверим в едно – на Асен Блатечки страшно много му приляга ролята да играе злодей – прелъстител. Не че това вече не го знаем – особено след като и Сияна (Радина Кърджилова) падна в неговия плен.

Утре вечер обаче акцентът на епизода ще падне върху друго – връху това колко отмъстителен може да бъде чичо Чарли – не че дотук не се уверихме в това, но следва ново потвърждение. Бившият затворник е замислил за пореден път да вгорчи живота на брат си, като за целта разчита и на зли, но верни съюзници.

Изненада за него е откритието, което Елена прави – случайно дочут разговор й отваря очите за това кой е истинският баща на Алекс.
Какво очаква Камен и Боряна?
Какво очаква Камен и Боряна?


В същото време, Камен, подкпрепян от Ставрев, ще открие нов изход за спасение от тягостната ситуация, в която е попаднал. Докато мустакатият охранител реди парчетата от пъзела, за да спаси приятеля си, героят на Калин Врачански ще замине за семейната вила на Ставреви, но там го чака изненада.


Боряна също се е доверила на въпросното семейство, но само че на нежната половинка от него. Ваня обещава да помогне на дружката си, но съдбата е замислила неочакван обрат.

Какво точно? Утре вечер в 20:00 в ефира на Би Ти Ви!
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи