Камелия Аврамова - модел и адреналинка : "Лошите момчета" са демоде




Камелия Аврамова - модел и адреналинка : "Лошите момчета" са демоде 

Тя е млада. Тя е секси и има адреналин в кръвта. Тя е Камелия Аврамова. Зрителите я познават като една от адреналинките на предаването "Господари на ефира".

Преди "Господарите" обаче Ками се явява на кастинг в "X Factor". Откровено признава: "Срамува се от представянето си там".

Сега чаровницата е сменена от нови адреналинки, но както казва тя: "Адреналинките са като президентите, бивши няма". Тя не загърби телевизията и веднага след това бе поканена като водеща на "Първа смяна" по телевизия 359TV.

С днешна дата сексапилната брюнетка живее в Атина. Тази седмица обаче тя отново се завърна на родна земя, тъй като е хореограф и водещ на голямото модно събитие у нас - Sofia Fashion Week 2016.

Ето какво сподели Камелия Аврамова пред Lifestyle.bg за гафовете, любовта и модата:

Камелия, позната си, като една от вече екс адреналинките, свикнала си с телевизията. Липсва ли ти сега?

- Адреналинките са като президентите, бивши няма. Колкото до телевизията, тя е като наркотик – започнеш ли веднъж трудно се отказваш. Не, не ми липсва, защото не съм спирала да се занимавам с нея, а ако ме питате дали ми липсват "Гоподарите" – Да! При това много. И не толкова работата там, колкото екипът, който е като едно голямо семейство.

Ти работи в предаване за гафове, можеш ли да кажеш кой е твоят най-голям гаф досега?

- Честно казано - много са. В професионално отношение, за 3 години, направих стотици гафове в ефир – падах, спъвах се, бърках движения. Но, като че ли най-големият гаф се оказа една реплика, която направих скоро в едно от интервютата си. В личен план, най-големият гаф в живота ми, е, че забравих факта за рождения ден на най-добрата си приятелка и много съжалявам.

Преди "Господарите" обаче Ками се явява на кастинг в "X Factor" 

Ти бе и тв водеща. Кога ще те видим отново на екран?

- Лятото е време за кратка почивка. В момента подготвяме нов сезон, както и много други проекти.

А какво помниш от участието си в "X Factor"? Докъде стигна с пеенето...

- О...! X Factor! Не може ли да пропуснем този въпрос?! Още се изчервявам щом си спомня участието си там. В момента, в който стъпих на сцената се панирах, разтреперих се и забравих всичко. Текст, мелодия – всичко. Изпях песента си толкова фалшиво, че още ме е срам от себе си. А, аз, мога да пея и дори имам няколко записани вокала. Тъй като, музиката е неразделна част от танците, в проектите, които подготвяме с моя екип, тя ще бъде развита на едно много високо професионално ниво.

Една от търсените манекенки си. Ако трябва да избереш едно от трите, кое ще бъде – моделството, тв екрана или музиката?

- А, ако ви кажа, че съм намерила начин да съчетая и трите, без да е нужно да избирам.

Защо отиде да живееш в Атина?

- Всички знаем старата поговорка, че „Кръвта вода не става”. Не е тайна, че съм половин гъркиня и чувствам Гърция, като своя родина. Макар че съм родена и израснала в България, сърцето винаги ме е теглило на там.

Вярно ли е, че имаш по-близки отношения с певеца Константинос Аргирос и дори се заговори за сватба?

- Вярно е, че с Константинос Аргирос се познаваме. Но това е всичко, което мога да споделя. Не знаех, че той е станал толкова популярен и разпознаваем в България, колкото е в Гърция, за да бъде основна тема на всички интервюта с мен.


Тя е млада. Тя е секси и има адреналин в кръвта. Тя е Камелия Аврамова

Имаш ли приятел?

- Ще кажа само, че се чувствам обичана и желана.

Каква е разликата между българския и гръцкия мъж?

- Огромна! Макар и толкова близо, България и Гърция се различават ужасно много. Разликата в мъжете също е огромна – в отношението, поведението, възпитанието... Един грък може да ви свали не звездите, а целия Космос в краката и никога няма да го направи с користна цел. Ще го направи само, защото сте жена и е възпитан така, че жените трябва да се поставят на пиедестал. Гърците са галантни, прекрасни джентълмени, винаги знаят какво да кажат и в съчетание с невероятния външен вид, стават направо неустоими. Не казвам, че няма и такива българи, но са в пъти по-малко.

Колко време продължи най-дългата ти връзка?

- Обратно на хорското мнение, вярвам в голямата любов и всичките ми връзки до момента са били дълготрайни.

Оставаш ли приятелка с бившите ти гаджета?

- Разбира се! Дори съм приятелка с настоящите им приятелки и съпруги.

Смяташ ли, че „лошите момчета” са на мода?

- Напротив, дори смятам, че са демоде. Само едно все още неосъзнато момиче би се впечатлило от така наречените „лоши момчета”. Една себеуважаваща се жена търси съвсем различни качества - мъж, който да се отнася с респект към нея, да зачита личните й избори и да показва любовта си ежедневно и по различни начини.

Какъв е твоят тип мъж?

- Моят тип мъж се облича добре, със стил, не носи джапанки, потници и ризи с къси ръкави. Добре възпитан е, не говори „уличния език”, не псува, не е груб. Той е джентълмен, галантен е, има хубави ръце, гъста хубава коса и хубава усмивка. Той е дисциплиниран, не закъснява, романтичен е, но не прекалено. Говори умно, интелигентен е и знае как да ме накара да се изчервя. Има силен характер, забавен е и не ограничава свободата ми...

Тази седмица ти участваш на „Sofia Fashion Week 2016”. Какво ще представиш там и за колко време се завърна в България?

- От създаването на Sofia Fashion Week аз съм хореограф на събитието. В първите две издания бях и модел, а през март освен всичко бях и водеща. Тoзи сезон ще пропусна разходките по модния подиум, колкото и да не ми е приятно, и ще дам всичко от себе си, като хореограф и водеща. Завърнах се за малко – само заради събитието, след като свърши то, приключва и престоят ми тук. Ще се връщам само за проектите ми, които вече споменах.

Кога една жена е секси?

- Като е щастлива и обичана. Една жена е секси, когато използва умело не външния си вид, а умствения си капацитет. Подходящ поглед и малка усмивка в правилния момент са в пъти по-въздействащи от къса рокля и високи токчета.

Започна сезонът на риалити форматите, които са особено актуални. Ти получавала ли си покана от някое шоу? Ако не – би ли участвала и в кое предаване от родния ефир?

- Имах предложения - да, но в момента приоритетите ми са насочени в други посоки. Не бих могла да бъда категорична – да, ще участвам или не, никога няма да участвам. Всичко е индивидуално и относително. И зависи от 3 неща - кауза, мисия и цел.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи