Галена: Преслава прелъсти мъжа ми!Галена и Преслава са сложили край на приятелството си заради вафления бос Галин. Оказа се, че Преслава е правила опити да мине през леглото на мъжа на Галена.

Именно вафления производител е ябълката на раздора, която сложи категоричния край в привидно близкото приятелство между Преслава и Галена, които от няколко месеца са в открита война, предават от Уикенд. Че отношенията между двете най-оборотни певици преживяват криза стана ясно още миналия декември, когато на годишния концерт на телевизия „Планета” те не изпълниха прясното си хитово парче „Живей”. Свикнали да парадират с близостта си, тогава брюнетките дори не се поздравиха зад кулисите, а въпреки настояванията от страна на продуцента им двете така и не изпяха дуетната си песен.


Пред медиите обаче официален край на приятелството им сложи Галена, която бойкотира годишните награди на фирма „Пайнер” през февруари и единствено уведоми феновете си в социалната мрежа с краткото, точно и ясно „Здрава съм”, с което даде да се разбере, че друга е причината за отсъствието й от ведомственото раздаване на статуетки.

Зад сръднята на двете певици обаче стои основателна причина, която напълно дава правото на Галена да обърне гръб на някогашната си приятелка, коментират запознати. От свои близки смядовската певица узнала, че на пияна глава Преслава се опитала да прелъсти мъжа й с женски номера.

Случката се разиграла в стопанисвания от него ресторант „Калояновата крепост” във Велико Търново миналото лято. Почерпената добричлийка, която през последната година мина през сюрия легла, се натискала на Галин, като за щастие ангелите му не поддали и той останал верен на жена си.

Очевидно на този етап няма сила, която да събере двете певици, дори на една сцена. През изминалата седмица продуцентите им от „Пайнер” дори сътвориха чутовен гаф, обявявайки, че и двете звезди ще присъстват на откриването на новата чалготека „Планета” в Стара Загора. Дори тлъстият хонорар, който предложили на Галена не я склонил да пее рамо до рамо с жената, направила опит да й сложи рога.


Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи