Мария Игнатова се изнесе от баровската къща на Димитър Рачков




Мария Игнатова се изнесе от баровската къща на Димитър Рачков 

Мария Игнатова се изнесе от баровската къща на Димитър Рачков в Панчарево, разбра HotArena.

Бягството на водещата от луксозния имот е категоричното доказателство, че ВИП двойката окончателно се е разделила, след като през последните две години двамата няколко пъти се събираха и разделяха.

Малко преди Нова година Мария се е нанесла в старото си жилище в столичния квартал „Лозенец“, собственост на първия й съпруг Петко Димитров, пише „Таблоид“.

В тристайния апартамент водещата на „Господари на ефира“ живее със сина си Виктор и домашния им любимец – хамстер. Съседи споделят, че със сигурност блондито живее без Рачков, тъй като за двумесечния й престой не са го засичали нито веднъж да влиза или излиза от кооперацията.

Хора от екипа на „Господари на ефира“ споделят, че Митко и Мария са скъсали в края на изминалата година, затова решили да не прекарват празниците заедно. Пътищата им се разделиха след серия скъсвания и събирания, но опитите да стабилизират връзката си удариха на камък.

Запознати разказват, че в отношенията им не се е намесвал трети човек, въпреки десетките писания за изневери и от двете страни.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи