Украинската Анджелина Джоли атакува екрана
Украинската Анджелина Джоли атакува екрана

Украинският модел Татяна Воржева нашумя в родината си на кастинга за шоуто "Фабрика Звезд 3", като тогава не подозираше, че скоро ще е далеч по-интригуващо лице и в световен план. Причината - родената през декември 1988 г. красавица е почти идентично копие на холивудския секссимвол Анджелина Джоли.

Любопитно е обаче, че прякора си "украинската Джоли" получава едва през октомври 2010 година, когато се появява в новия брой на XXL Magazine, а изданието се изкупува като "топъл хляб",пише avtora.

Татяна Воржева

Татяна Воржева обаче, отрича приликата да е целенасочено търсена и опровергава твърденията, че е прибягвала до пластични корекции, за да имитира филмовата икона.

Татяна Воржева

"Всъщност още от малка ми казваха, че приличам на Джоли – имаме еднакви черти на лицето, като изключим устните. Съгласна съм, че сме един типаж, но не е правилно хората да те третират просто като двойник на някой.
Отношението ми към нея е абсолютно неутрално. Аз съм съвсем различна личност и желая да бъде третирана като такава", твърди Татяна Воржева, която от малка мечтае да е певица, актриса, писателка.
Татяна Воржева Анджелина Джоли
Две от мечтите й вече се изпълниха – модел във видеоклип, участие в музикално реалити шоу, а отскоро и позира за различни издания.
Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи