Мъже, Станулова е самотна на 8 март





Елена Станулова
Елена Станулова

В „Отчаяните съпруги” бяха на гости Елена Станулова и нейната майка – прекрасната актриса Искра Радева. По време на интервюто си те разкриха, че не са във взаимоотношенията си така, както повечето майки и дъщери. Двете са повече като добри приятелки, които не крият нищо една от друга.

Майката на Елена й помага да открие подходящия за нея мъж, като й препоръчва да търси интелигентен, с когото ще има какво да си каже, разбираме от „Блясък”. По това, че не могат да бъдат с мъж с „празна душа”, двете най-много си приличали. Госпожица Станулова разкри, че в момента тя няма половинка, както и такъв мъж, който да я спонсорира.


Всички клюки, изписани за нея, я разочаровали много поради силната й емоционалност и чувствителност и трудно се справяла с преодоляването им. Народната мъдрост в случая би въздъхнала „Тежка е царската корона”, защото славата си има и своите изключително сладки страни – заради тях звездите не само „преглъщат” клюките, но и доста им се радват.

Елена Станулова на парти
Двете „приятелки” отрекоха слуховете, че благодарение на помощта на майка си Елена е работила в телевизията, както и добавиха, че тя се е явила на конкурс за водеща без знанието на майка си. Тя дори не е знаела какво възнамерява дъщеря й. Е, разбира се, няма как да очакваме по-различно твърдение. А по време на работата си като водеща разбира, че телевизията не я влече. Направен беше опит също да ни се внуши, че младата красавица не е имала никакви взаимоотношения с Христо Сираков.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи