Елена Паришева: Не очаквах, че публиката ще освирка Галена





Елена Паришева: Не очаквах, че публиката ще освирка Галена
Елена Паришева

Елена Паришева каза, че Галена заслужава приза „Певица на годината“.

Красивата блондинка Елена Паришева призна, че симпатизира на Галена и според нея именно болярката заслужава приза „Певица на годината“. Пред „отчаяните съпруги“ Вихра и Мая тя коментира, че не е очаквала публиката да реагира по този невъзпитан начин по време на награждаването.

„Оценявам това, което прави Галена. Миналата година тя имаше големи успехи и затова си заслужи победата. Възхищавам се и на начина, по който реагира, въпреки освиркването от страна на публиката“, бяха думите на Елена.

Припомняме ви, че изпълнителката на „Тихо ми пази“ беше освиркана по време на раздаването на наградите „Планета“.

А Паришева показа на цяла България колко е щастлива и с радост сподели, че вече е готова за семейство. Тя призна, че много обича гаджето си Ивелин Попов и каза, че футболистът не спира да изразява пламенните си чувства към нея. На 8 март например той й изпратил по куриер огромна кошница с цветя.

„Ивелин е романтичен, нежен, човек с главно „Ч“. Честичко ми прави изненади, обичаме се и вече се чувствам готова да свия гнездо с него“, искрена бе Паришева.

Форумци пък коментират, че Елена малко избързва, защото двамата с Попето тръгнаха преди броени месеци и все още не се познават добре. Разликата във възрастта също може да им разиграе лоша шега, но да се надяваме, че „гълъбчетата“ ще се обичат и в бъдеще и любовта им ще разцъфва като вишнев цвят.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи