Алисия: Ники Михайлов ме обича и цени





Алисия едва сега разбира какво е истинска любов и мъжка ласка
Алисия и Ники Михайлов

Алисия призна, че в живота й има друг мъж, който я прави истински щастлива и желана

Алисия едва сега разбира какво е истинска любов и мъжка ласка, призна самата тя в предаването на Росен Петров – „Нека говорят”. Изпълнителката на „Твоя тотално” разкри, че в живота й в момента има друг мъж и тя се чувства истински щастлива.
„Той ме обича и цени”, похвали се фолк фурията, като не пропусна да натвърди на факта, че досега никой не се е държал толкова джентълменски с нея.

Попитана кой е мъжът, когото толкова превъзнася, и дали това не е Ники Михайлов, Алисия само загадъчно се усмихна и не пожела да отговори. На всички обаче стана ясно, че говори за вратаря на Твенте. „Ако не ставаше дума за Ники Михайлов, Алисия щеше да отрече, а мълчанието е знак на съгласие”, веднага изкоментираха феновете й във форумите.

И децата се досетиха, че фолк дивата говореше за националния вратар. „За пръв път се чувствам толкова желана”, с влюбен поглед разкри фолк певицата, а както знаем, Ники Михайлов умее да се държи като истински джентълмен и да омае една жена.

Освен това, Алисия намекна, че новата й половинка също е футболист. „Не съм се хвърлила от трън на глог, защото не всички футболисти са еднакви”, тръгна да се защитава блондинката.

Според последната клюка Алисия чест ходела на гости на Ники Михайлов в Холандия.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи