Дрогата съсипва Преслава!




Преслава прекалява със стимулантите

Дрогата съсипва Преслава!
Сексапилната фолк певица Преслава

Сексапилната фолк певица Преслава започнала да прекалява с дрогата. Изпълнителката на „Хайде, откажи ме“ съсипвала здравето си и феновете й са сериозно притеснени. Пайнерката е станала кожа и кости, а пухкавото й дупе вече е в историята. Единственото нещо, което се е запазило, е бюстът й и това най-вероятно се дължи на добрите пластични хирурзи, които посещава, пише в. „Шок“.
Клюката реди, че гласовитата брюнетка е отчаяна от непрекъснатите любовни несгоди и затова потърсила щастието в наркотиците. Именно заради тях Пресито слабеела и вече няколко пъти е била приета в реанимацията в критично състояние. През месец февруари например, изпълнителката прекратила участие в Пловдив, след като шурнала кръв от носа й.

Има и друга версия за бързото стопяване на певицата. Столични бръмчалки коментират, че тя страда от анорексия вследствие на жестоките диети, на които се е подложила. А в чалга бранша са сигурни, че отслабването й се дължи на любовна мъка.

Най-притеснени от вида на Преслава са нейната майка и феновете й. Загрижената родителка постоянно повтаряла на рожбата си да внимава да не навреди на организма си.

А самата пайнерка казва, че е стопила паласките си, благодарение на здравословния живот, който вече води. Изпълнителката твърди, че внимава какво яде, но нито спортува, нито пък е отказала алкохола и цигарите.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи