Райна: В новия ми клип няма кич!





Фолк певицата Райна,
Фолк певицата Райна, която умее да гали слуха на своите почитатели като пролетен дъжд, е приключила със заснемането на клипа към последната си балада „Ти ли си“. Красавицата този път е заложила на семплото, тъй като имала за цел да избяга от кича и да изведе на преден план чувствата, емоциите, страха и всичко останало, което съпътства любовта.

„Нарочно избягах от лъскавото, лукса и декорите… Исках хората да усетят емоцията, страстта и любовта… Някои мои фенове сигурно ще бъдат разочаровани, но нека се опитат да чуят диалога между двете влюбени души“, пише във „Фейсбук“ профила си прелестната пайнерка.
Пайнер

Почти всички нейни почитатели в социалната мрежа са очаровани от нежността на парчето и са сигурни, че баладата за отрицателно време ще покори родните класации.

„Винаги съм била възхитена от различния ти поглед върху нещата. Ти се различаваш коренно от останалите изпълнители в „Пайнер“, защото си много емоционална. За да е хубав един клип, няма нужда да има нито лъскави декори, нито тоалети. Ти можеш да пееш, а това е най-важното“, пише една от стотиците почитателки на Райна.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи