Алисия и Емануела се скубаха заради турчин





Алисия и Емануела се скубаха заради турчин
Емануела

Стана им навик на родните фолкаджийки да записват дуетни парчета със звезди от съседни държави. Видя се, че сами няма как да задържат вниманието на аудиторията, и хукнаха да търсят „патерици“ от чужбина. Първа беше Андреа, или по-скоро нейните дуети са най-забележителни. Последваха я и други нейни колежки, които в надпреварата си да не останат по-назад изкопираха блондинката, дори и като избор на дуетна половинка.

Тези дни стана ясно, че турската звезда Седар Ортач е решил да запише песен с наша фолк певица. Първоначално той решил това да е Алисия. В последствие той променил желанието си и спрял избора си на Емануела. Това веднага породило спор между двете певачки коя първа е подляла вода на другата.


За сметка на това, турският изпълнител не искал да се намесва в спора на двете дами, а сериозно се заел да реализира песента. Той дори записал демо версия и я качил във facebook. И за да изчетка още повече имиджа на скандалната певица, той е записал нейното име пред своето. Според феновете на чалгаджийката това било доказателство за уважението, което Ортач е засвидетелствувал.


От своя страна Емануела била наистина доволна от факта, че такава голяма звезда е решила да пее заедно с нея, и че няма да остане по-назад от колежките си. Разбира се, тя не пропусна да се похвали,че комшийския изпълнител е направил комплинет, като й казал, че тя била идеала му за жена – хем с черна коса, хем със сини очи.

Намерението на Ортач да пее с нашенка не са от вчера. Но, малко гадно е постъпил с Алисия, която очаквала да запише заедно с него парчето си „Ще ти дам“. Той дори я включил като пилотен сингъл в новия си албум.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи