Калин Вельов не се жени, защото се държи за полата на сестра си





Калин Вельов


Макар че напоследък движи с ново гадже, музикантът Калин Вельов едва ли ще задълбочи връзката си. Прочутият чаровник упорито отказва да назове името й и да даде информация с какво се занимава. Негови колеги обаче са на мнение, че младата дама е просто поредната от дългия му списък със завоевания.

Калин се влюбвал лесно, но не след дълго тръгвал да търси нова „жертва”.Истината е, разкриват приятелите му, че Калин цял живот е глезен от сестра си – известната дизайнерка Милена Вельова, която се грижи не само за гардероба му, но и за това той да си живее като „царче”. При това положение за какво му е съпруга, която да го врънка за щяло и нещяло и да го принуждава да изпълнява всевъзможни капризи. Калин поне засега предпочитал да си остане волна птичка божия.


„Сестра ми Милена е истински експерт по елегантност. Дори ми направи страхотен официален черен костюм, въпреки че рядко ще ме видите толкова официален” – признава обаятелният мачо.

„Не може все за полите на сестра си да се държи. Човек и добре да живее, все някога се жени” – философски припомнят житейската мъдрост приятелите му, които все пак му пожелават да попадне на истински човек до себе си.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи