Теди Кацарова хваща черпака




Теди Кацарова хваща черпака


Теди Кацарова е на път да се покаже в съвсем нова роля – като водеща на кулинарно шоу по телевизията. Талантливата щерка на музикалната фамилия Кацарови решила да се пробва в новото амплоа, защото певческата й кариера буксувала, твърдят клюкари от артсредите. Надарената брюнетка бе вън от родината си цели девет години и през това време нещата тук са се променили, тя просто няма сетива за реалностите, настоява мълвата.

Истината обаче е друга. Теди прави успешни опити като автор на песни и продължава да пее хитовете си в нови аранжименти. Кулинарията обаче била голямото й изкушение и искала да покаже на публиката нов ракурс към заниманията с черпака. Проектът все още е в работен вариант.
Докато живеех във Финландия с бившия ми съпруг, често събирах родата на мусака и салата “Снежанка”, откровеничи Теди. Чужденците си облизвали пръстите и искали още, вкусът на българските манджи направо ги омайвал. Много им се услаждало и кьопоолуто.Пробвала съм много рецепти и съм доста добра в кухнята, но въпросът тук не е в самото готвене, а в показването на кулинарията като изкуство, като шоу, подсказва посоката Теди. Клюкарите продължават да са любопитни за това – защо се е разпаднал бракът й, започнал толкова ефектно и с голяма любов. Знам много тайни на кулинарията, но рецептата за успешен брак очевидно ми се изплъзна, признава певицата. Според нея уважението и взаимните отстъпки крепят всяка връзка през годините. От нейна страна това условие било изпълнено.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи