Анелия призна, че Коко Динев е голямата й любов





Анелия призна, че Коко Динев е голямата й любов
Анелия

„Коко е голямата ми любов”, сподели в студиото на „На четири очи” попфолк изпълнителката Анелия, коментират от lifestyle.bg.

С искреност певицата призна, че тежко е преживяла раздялата с бащата на детето си, но към този момент всичко е вече в миналото. Сега Коко Динев й е добър приятел, на когото тя може винаги да разчита.


Връзката й с него обаче й донесла редица негативи в професионален план. За Анелия времето за отличия и постижения за всеки изпълнител са първите няколко години след стъпването му на сцената. Тогава обаче тя тъкмо се омъжила за Коко, което я лишило от много награди и постижения.


Когато на нея й било ред да трупа признания, тя се била отдала на семейството си. Дъщеричката й нейното отглеждане я лишили от слава, но тя не съжалява за това.


Към този момент обаче всичкото й време е отделено за работа. Мъж до себе си Анелия твърди, че няма и че чака принца, който ще дойде на бял кон и ще разтупти сърцето й.

Кой е той за Анелия все още е неясно, но от сега певицата е категорична, че ако нещата помежду им не потръгнат и съдбата ги раздели, тя няма да го преживее тежко. Такива неща не бива да се взимат прекалено навътре, когато човек уважава себе си.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи