Фенове: Омръзна ни от зърната на Андреа!





Фенове: Омръзна ни от зърната на Андреа!
Андреа
Андреа или е ексхибиционист, или не знае как да си подбира гардероба. И в двата случая постоянно изскочилите зърна на фолк певицата започнаха да стават досадни дори за феновете й.
Само ден след като се писа за поредното „неволно” разголване на Андреа, чалга певицата отново ги извади на слънце. Този път гърдата й изскочи по време на нейно участие в пловдивски клуб. Андреа се бе накиприла с къса черна рокличка (слава богу, че и под нея не изскочи нещо) с огромно деколте, както винаги. Съвсем очаквано, докато изпълняваше едно от парчетата си, зърното й нетърпеливо се показа изпод деколтето.
Андреа голи цици
 зърната на Андреа


„О, не! Тази пак ги извади на показ”, коментираха присъстващите в дискотеката. „Нарочно всеки път се облича с толкова оскъдни дрехи, за да си покаже циците. Не разбра ли, че вече не е оригинална”, мръщиха се фенове.

Припомняме, че почти на всяко свое участие Андреа намира удобен случай да избоде мъжките очи с някоя и друга гърда.
Андреа по голи цици
поредното „неволно” разголване на Андреа
На Годишните музикални награди на Пайнер, на партита с колеги, по участия, в реклами по националната телевизия, в аматьорски клипчета – навсякъде едно и също – зърната на Андреа изскачат.

Стига! Вече и на най-верните фенове на Андреа им писна да гледат прелестите й. Това дори не е новина! Ще бъде чудо, ако прочетем заглавие: „Този път Андреа НЕ си показа циците” – това вече е новина.

„Андреа става смешна и евтина. Веднъж-два пъти да се разголи – ок. Но нейното вече е грозна порнография”, коментират фенове.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи