Анн-Джи взе книжка след свирка




Анн-Джи взе книжка след свирка


Западналата поп изпълнителка крие тъмно петно от биографията си. Провокативната звезда взела книжка преди 10 години по втория начин. Ана Георгиева, както всъщност е истинското име на дребната госпожица, била късана 3 пъти на шофьорския си изпит.

33-годишната певица не можела да вземе нито листовките, нито кормуването. След като се явила три пъти на изпит, Анн-Джи решила да потърси втори начин да изкара документ за управление на моторно превозно средство. От други курсистки тя подочула за някои предпочитания на инструктора си.
Изнервена от ниския си интелектуален капацитет, тя започнала да се усуква около изпитващия я инструктор. А „ангелите” на инструкторите, знайно е, са слаби.
Макар и учителят й по кормуване да гонел 50-те години, той не се притеснил в прав текст да си поиска орална любов от младата курсантка. „Услугата” била извършена в колата. След това Ани често се хвалела на приятелки, че за едната свирка се сдобила с шофьорска книжка. „Толкова бързо приключи всичко, а аз, глупачката да се явявам три пъти на изпит и да си губа времето. Вместо за три минути да свърша работа” – коментирала певицата пред свои приятелки.По-късно пък Анн-Джи узнала, че инструкторът й бил популярен сред софиянките с прякора си: „Лапни ми…, да ти дам книжката”.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи