Диджей Дамян милва „котето” на гаджето си





песента на диджей Дамян и Ваня „Коте”


Двусмисленият текст в песента на диджей Дамян и Ваня „Коте” възмути родители в интернет форумите. Тарикатскито строфи биха изчервили и последния хамалин на борсата.
„Направо си е вулгарен текстът. Това не е еротика, а порно” – протресени са родители на тийнейджъри в интернет форумите. Майките се гневят и на факта, че се е намерил и човек, инвестирал пари във видеоклип на песента, който можете да видите долу под статията.

„Някакъв диджей е неговата любовница Ваня са изпълнителите. Тези хора срам нямат ли? Защо трябва да правят сексуалните си мераци достояние на децата ни” – недоумяват родителите. Те роптаят най-много срещу един от куплетите. Там лирическият герой двусмислено се обръща към предизвикателна дама с думите: „Кой ще гали котето любовно?”. Госпожицата от своя страна отвръща сопнато, но все пак някак еротично: „Мойто коте не е за игра. То е само за сериозни господа”.

Наистина простотия до шия! Подобни малоумни текстове връщат жанра отново в калта, точно когато фолкът бе успял да изчисти имиджа си и да гони световните образци в музикално и визуално отношение. Бяхме убедени, че пошлата чалга от типа на „Стар козел млада върба лющеше” е отминала, но диджей Дамян ни убеждава в противното.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи