Google изплю: Николета Лозанова е ку*ва!





Николета Лозанова - Плеймейтката
Николета Лозанова

Всеки ден милиони хора по света задават какви ли не въпроси на най-голямата търсачка Google. Част от запитванията са шантави, други – глупави, а трети – екзистенциални.
Едни от често най-задавите питанки са: „Тъп ли съм?“ и „Обича ли ме той?“. Разбира се, Google не може да ви отговори колко сте умен и дали ще се съберете с бившия си приятел, но може да даде отговор на интересния, а донякъде и забавен въпрос: „Какво е ку*ва?“. Някои от вас сигурно ще бъдат изненадани, но според търсачката ку*ва е… Николета Лозанова. Плеймейтката, която е една от най-мразените жени в България, получава „благословия“ от интернет потребителите всеки ден и затова е забила първото почетно място в търсачката.

„Тая е морално пропаднала женица, която скача от легло на
Google изплю: Николета Лозанова е ку*ва!
Google изплю: Николета Лозанова е ку*ва!


легло“; „Николета е парцал в ръцете на мъжете и проституира от години“; „Лозанката не става за нищо друго, освен да се тъпче със сперма“, са само част от злобните коментари по адрес на красавицата.

Ако върнем лентата назад обаче, ще видим, че тя бе презирана още преди да открадне мъжа на Алисия – Валери Божинов. След като звездата й изгря в „Плейбой“, тя бе една от най-нехаресваните известни личности. Всъщност, ако трябва да бъдем честни, май няма манекенка или плеймейтка, която да е обичана от всички. Красивите и преуспели хора винаги предизвикват завист… Но при Николета нещата стоят по съвсем друг начин, защото освен че остави едно едно дете без баща, тя започна да се държи като богиня и в момента показва самочувствие без никакво покритие. А това дразни обществото!

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи