Бате Бойко резнал Слави за Нова ТВ





Бате Бойко резнал Слави за Нова ТВ


Според отлично информирани източници лично премиерът Бойко Борисов резнал амбициите на Слави Трифонов да премести шоуто си в Нова ТВ – разкрива „Папарак”. Публична тайна е близостта на тази национална телевизия с новата власт. Неведнъж самият Борисов я демонстрира, казвайки, че „в Нова ТВ работят най-качествените разследващи журналисти”.

Освен това и с просто око се вижда, че предаванията на Мартин Карбовски, на Цветанка Ризова, на Иван и Андрей и „Рулетка” винаги са играли партньори и приятели с властта на ГЕРБ. Именно затова Слави Трифонов не бил добре дошъл в този екип – твърдят медийни анализатори.


Разривът между Бойко Борисов и Слави Трифонов дойде още по време на изборите, когато премиерът огласи, че шоуменът му искал кресла в кабинета. Слави, бесен от разкритията, не престава да напада в шоуто си премиера и новата власт, като се изживява в ролята на народен трибун.

Борисов не е злопаметен, но не е и наивен. Той вижда, че Би Ти Ви прокарват опозиционна политика заради наближаващите избори. Неотдавна тази телевизия поиска публично извинение от дясната ръка на Бате Бойко – Цецо Цветанов, който беше обвинен от медията, че разпространява невярно твърдение за уволнението на Иво Инджев.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи