Николета Лозанова захвърли задръжките и стана звезда




Николета Лозанова захвърли задръжките и стана звезда
Николета Лозанова


Сексбомбата е доста разкрепостено момиче, което изреди един футболен отбор, докато си намери любимия Валери Божинов. Преди него беше вратарят на “Твенте” и настояще гадже на Алисия – Ники Михайлов.

От в.”Папарак” си позволиха да се позоват на мненията от форумите, според които преди време Валери и Ники Михайлов са правили “сандвич” на Николета. Развъртели са луди оргии заедно, което звучи като една доста тлъста лъжа.

Мнозина обаче никак не се учудват. Плеймейтката със силиконови гърди се появи, неотдавна, в сайт за елитни проститутки, затова нищо чудно да се е развила в професионално отношения.

Нали трябва да го издържа някой това семейство, а доколкото е известно, футболистът на “Парма” не носи вкъщи пари с количката?! Затова Николета Лозанова се е прежалила и се е потопила в океана на порното, като настолната й и единствена книга е “Кама Сутра”.

От информацията, която се появи преди време във Facebook, стана ясно, че и Божинов е чел от наръчника за любовта. Тук имаме предвид домашното порно с Николета. Порно клипчето започвало със събличането на сексбомбата и как футболистът я придърпва в лапите си. След това той започнал практически да упражнява текста от песента “ближи си сладоледа”, след което домашното порно приключвало. Сега Николета Лозанова вече се чувства в свои води и затова се е хвърлила по-надълбоко, ставайки професионална порно звезда.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи