Джемилето не познава Коко Динев, бе, батеее!

Джемиле

Новоизлюпената псевдопевица и кандидатка за покорителка на мъжките сърца Джемиле беше посочена от злите и не чак толкова злите езици като любовница на Коко Динев. Нейната откривателка Деси Слава вече вкара в обръщение новата песен на чалгарката-последователка по собствената си телевизия и с нарастване на славата на Джемиле се увеличават и мераклиите.

Наскоро разбрахме от Антон Василев, че един от тези мераклии е самият Коко Динев, който не просто си е харесал нещо от сергията на Деси Слава, но и си го е поръчал. От клюката за кратката им авантюра се разбира, че Динев вероятно вече не се ползва от професионалните певчески услуги на пеещото момиче.

Певицата се зарекла, че няма как да има връзка с Коко Динев, тъй като просто не го познавала. Е, клюката не засяга въпроса дали се познават, а нещо съвсем друго, което в този вид професионални среди не е задължително, така че изказването не опровергава все още слуха.Джемиле пък въобще и не мисли да си признае за тая работа, като твърдо отрича да се познава с господина, въпреки че са ги видели заедно из Варна, става ясно от нейно изказване, цитирано от „Би лайф“.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи