Божинов: Не сме се снимали с Николета!




Божинов: Не сме се снимали с Николета!
тайно видео с Николета?

До скоро всички гадаеха къде ще прекара най-скандалната двойка за Св. Валентин. В интервю с Валери Божинов обаче, той споделя, че това дори и Николета Лозановане го знае. Решил е да я изненада и днес на 14 февруари – Деня на влюбените и празника на любовта ще го направи, разкрива за podtepeto.com футболистът на “Парма”.

Журналистите го потърсили, за да даде интервю за рубриката им “Под завивките”, тъй като се появи клюка, че са се снимали с Николета Лозанова в клип.

Валери Божиновотрече нещо подобно като заяви, чесексуалните им взаимоотношенияси остават само между тях двамата. Той и Николета дори започнали да се забавляват със слуховете, които вървят по техен адрес. Следели ги с особен интерес и си падали от смях. Преди им се дразнели, но сега вече не им пука толкова, още повече с настъпването на Св. Валентин.

Влюбените сега се вълнували от съвсем други трепети и предпочитали да се забавляват, изживявайки романтичната си връзка; страстната си любов, отколкото да си вгорчават настроението с разни писания.

Затова Валери отсича само веднъж, че няма порно клип с Николета и слага точка по въпроса. Несъмнено обаче днес – на Св. Валентин – Божинов ще има сексуални акробатики с Лозанова, но те ще си останат само за тях и под завивките
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи