Майката на Божинов: Алисия е много несериозна!





Майката на Божинов: Алисия е много несериозна!
Фолк дивата Алисия

Фолк дивата Алисия, която вече не обикаля телевизионните предавания, за да реве за кръшкача Божинов, била много несериозна. Бившата свекърва на певицата била в потрес и се чудела на какво се дължи коренната промяна, настъпила у блондинката.
„Видях малкия Валерчо преди Нова година. След това направих опит да се свържа с Алисия, но тя си е сменила телефонния номер. Бяхме се разбрали да взема внука си за седмица при мен, защото много ми липсва…“, жалва се майката на Божинов и допълва, че ексснахата й не стои на думата си.

Припомняме ви, че след като футболистът заряза чалга изпълнителката заради моделката Николета Лозанова, майка му Пепа застана твърдо зад Алисия и каза, че я обича като своя дъщеря.

„Ще ти помогна и в бъдеще. Не те виня за раздялата с Валери. Зад теб съм!“, заяви в края на миналата година Пепа и призна, че не е в много добри отношения със сина си, тъй като той се е променил много и започнал да се държи арогантно.

А сега, когато Алисия вече тотално е забравила Божинов, явно няма нужда от подкрепата на майка му и затова се крие от нея. Според последните слухове несериозната певица топли завивките на Ники Михайлов и често му ходи на гости в Холандия.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи